Editorial Team
Editor in Chief
- Samuel Pereira de Carvalho - Universidade Federal de Lavras, Departamento de Agricultura. Lavras, Minas Gerais, Brasil
Secretary
- Késia Portela de Assis (Universidade Federal de Lavras, Editora Ufla. Lavras, Minas Gerais, Brasil)
Editorial board
- Chahan Yeretzian – ZHAW School of Life Sciences and Facility Management, Winterthur, Switzerland.
- Ednilton Tavares Andrade - Universidade Federal de Lavras, Departamento de Engenharia Agrícola. Lavras, Minas Gerais, Brasil.
- Flávio Meira Borém - Universidade Federal de Lavras, Departamento de Engenharia Agrícola. Lavras, Minas Gerais, Brasil
- Gerhard Bytof - Tchibo GmbH, Coffee Technology, Science and Research, CTC. Germany
- Gustavo Alvares Velasquez – Universidad Nacional Autónoma de Honduras, Centro Universitario Regional del Litoral Atlántico, Honduras.
- Helena Maria Ramos Alves (Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária, EmbrapaCafé, Lavras, Minas Gerais, Brasil)
- Joel Jorge Nuvunga - Universidade Eduardo Mondlane, Maputo, Moçambique.
- José Domingos Cochicho Ramalho - University of Lisbon (ULisboa) - Lisboa, Portugal.
- José Marques Júnior - Unesp Campus de Jaboticabal, Departamento de Ciências da Produção Agrícola. Jaboticabal, São Paulo, Brasil.
- Marcelo Angelo Cirillo - Universidade Federal de Lavras, Departamento de Estatística. Lavras, Minas Gerais, Brasil.
- Marcelo Ribeiro Malta - Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais, Belo Horizonte, Minas Gerais, Brasil.
- Mario Fernández – Technical Director of Specialty Coffee Association, Santa Ana, California, United States.
- Nelson Gutiérrez Guzmán - Universidad Surcolombiana, Cesurcafe, Agricultural Engineering Department - Colombia
- Roy Hendroko Setyobudi - University of Muhammadiyah Malang, Department of Agriculture Science, Indonesia.
- Samuel Pereira de Carvalho - Universidade Federal de Lavras, Departamento de Agricultura. Lavras, Minas Gerais, Brasil.
- Tiago Teruel Rezende - Universidade Federal de Lavras, Departamento de Agricultura. Lavras, Minas Gerais, Brasil.
Scientific Editors
- Alessandra Lopes de Oliveira (Universidade de São Paulo, SP, Brasil)
- André Luís Teixeira Fernandes (Universidade de Uberaba, Uberaba, Minas Gerais, Brasil)
- Aymbiré Francisco Almeida da Fonseca (Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária, EmbrapaCafé, Vitória , Espírito Santo, Brasil)
- Carlos Henrique Siqueira de Carvalho (Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária, EmbrapaCafé, Varginha, Minas Gerais, Brasil)
- Edson Ampélio Pozza (Universidade Federal de Lavras, Departamento de Fitopatologia. Lavras, Minas Gerais, Brasil)
- João Batista Silva Araújo (Instituto Capixaba de Pesquisa Assistência Técnica e Extensão Rural, Centro Regional de Desenvolvimento Rural Centro Serrano, Venda Nova do Imigrante, Espírito Santo - Brasil)
- Julieta Andréa Silva de Almeida (Instituto Agronômico de Campinas, Campinas, São Paulo, Brasil)
- Paulo Henrique Caramori (Instituto de Desenvolvimento Rural do Paraná, Londrina, Paraná, Brasil)
- Paulo Rebelles Reis (Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais, Lavras, Minas Gerais, Brasil)
- Sara Maria Chalfoun de Souza (Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais, Lavras, Minas Gerais, Brasil)
- Sonia Maria Lima Salgado (Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais, Lavras, Minas Gerais, Brasil)
- Sttela Dellyzete Veiga Franco da Rosa (Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária, EmbrapaCafé, Lavras, Minas Gerais, Brasil)
- Sylvana Naomi Matsumoto (Universidade Estadual do Sudoeste da Bahia, Departamento de Fitotecnia e Zootecnia, Bahia, Brasil)